Aconsegueix el teu llibre

Pots col·laborar adquirint algun dels llibres publicats per l'Associació Chiquillos y en el Campo.

 

Per donacions iguals o superiors a 10 € emporta't un, per donacions iguals o superiors a 20 € emporta't els dos.

El arte de cambiar por cambiarte.

És un document viu, que recull els apunts del Curs d'Intervenció Sistèmica amb Menors i Família que l'Associació Chiquillos y en el Campo imparteix des de l'any 2005.

En un llenguatge senzill i amè, ple d'exemples, aquest llibre fa un recorregut pel que entenem són les claus de la salut psicològica i la intervenció. Som comunicació i, com a tal, som la millor eina que tenim per provocar el canvi en nosaltres mateixos i en els altres. A través dels anys els nens ens han ensenyat, ens han recordat l'important i volem compartir amb tu.

Un cambio, otra mirada.

I això com es fa? Aquest llibre neix com a resposta a una pregunta formulada una vegada i una altra quan expliquem les bases de la intervenció des de la qual treballem. A través d'un text amè que tracta d'aterrar la teoria en el nostre dia a dia, oferim algunes eines per comunicar-nos d'una manera terapèutica, que produeixi el canvi, ja sigui dins d'una sala de teràpia, ja sigui en una cafeteria amb un amic .

Es tracta de compartir els com que ens han servit al llarg de molts nens trencats i moltes famílies esgotades. Esperem poder transmetre una mica de la nostra ingenuïtat i idealisme i poder somiar junts que aquest món canvia.

Com el puc aconseguir?

Omple el formulari inclos a continuació en aquesta mateixa pàgina i tractarem que t'arribi el més aviat possible. Hi ha diferents maneres de fer la teva donació:

 

1. Punts de recollida:

Si ets a Madrid o a Sant Sebastià-Donostia, pots fer la donació al recollir els teus llibres en persona. Posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari.

 

2. Contra reembossament:

Si ens escrius des de qualsevol altre lloc podràs rebre els exemplars que vulguis a través de Correus. La comanda arribarà a l'adreça que ens facilitis.

 

Les despeses d'enviament aniran pel teu compte. Variaran en funció del nombre de llibres i el lloc de lliurament. Com a preu orientatiu podem dir-te que seran uns 8 €. En qualsevol cas si ens facilites un telèfon o un correu electrònic podem avisar de l'import final abans de ferte’l arribar.

Su mensaje del formulario se ha enviado correctamente.

Ha introducido los siguientes datos:

Formulari de sol·licitud:

Por favor, corrija los datos introducidos en los campos siguientes:
Al enviar el formulario se ha producido un error. Inténtelo de nuevo más tarde.

Atención: Los espacios marcados con * son obligatorios.

Por favor, tenga en cuenta que el contenido de este formulario no está encriptado

¡Hazte socio/a!

Número de cuenta:

IBAN ES91 3023 0069 81 5675329410

Contacta

Chiquillos y en el Campo

L'Espluga de Francolí (Tarragona)

+34 609 686 508

info@chiquillosyenelcampo.org

El Planeta Transparente

Links:

"Los niños son el espejo que exagera el mundo de los adultos."

Igor Mansevich

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Asociación Chiquillos y en el Campo