+34 609 686 508

Chiquillos y en el Campo

 

Equip terapèutic dedicat al treball amb la infància i l'adolescència danyades a través de processos d'intervenció i formació.

Curs-Convivència d'Intervenció Sistémica amb Infància i Familia.

 

L'equip terapèutic de l'Associació Chiquillos y en el Campo vol compartir amb tu la metodologia que utilitza per realitzar un acompanyament psico-emocional amb infància, adolescència i família.
Eines afectives en la comunicació, creixement personal i salut en les relacions. Que es poden transportar al vostre àmbit professional o personal.     

 

                                   Veure'n més...

Que fem

 

 

Programa d'Intervenció amb Infància i Família: planifiquem intervencions personalitzades en funció de cada infant, família o sistema. Si necessites un canvi o sents que el teu entorn el requereix, no dubtis en contactar amb nosaltres. Veure'n més…

 

Programa de Lleure: volem que els infants visquin les vacances en un entorn adaptat a les necessitats de cadascú. La seva única feina serà gaudir-ne. La nostra feina serà brindar-los oportunitats d'aprenentatge i creixement. Veure'n més…

 

 

Programa de Respirs per Famílies Acollidores: Una proposta perquè les famílies acollidores tinguin un descans i els nens l'hi passin bé en un entorn preparat per adaptar-se a ells. 

 Veure'n més…

 

Programa de Formació: volem compartir tot allò que ens ha estat útil per comprendre i donar suport a les persones. Partint del model sistèmic-relacional hem preparat el nostre catàleg de formació. Veure'n més…
 

Programa Re-Percute: Percussió i Moviment per a Adolescents: creació d'una batucada en la que les adolescents podran aprendre coneixements musicals i d'expressió corporal, alhora que canalitzen les seves emocions i frustracions.                                                    Veure'n més…

Aconsegueix el teu llibre

Col·labora amb nosaltres fent una donació superior a 10 € per obtenir un d'aquests llibres. Si la donació és superior a 20 € emporta't els dos.

No et quedis sense el teu llibre.

 Aconsegueix-los! 

Busques solucions?

Vols escoltar un conte?

El planeta transparente El planeta transparente

L'Associació Chiquillos
y en el Campo presenta:
El Planeta Transparente

 

Este cuento no recuerdo muy bien cuándo se me ocurrió, pero al cabo de unos años alguien me preguntó si era autobiográfico. Imposible, salvo que se pueda escribir una biografía antes de que pasen las cosas. Si acaso, ha sido una visión del futuro, que se ha ido cumpliendo en parte, mezclada con detalles del pasado. O simplemente, es un cuento para dormir niños y despertar imaginaciones. De los muchos cuentos que me he inventado este es de los pocos que recordé y por eso decidí pasarlo al papel.

 

Silvano Cirujano.

Posa't en contacte amb nosaltres per conèixer més sobre la nostra feina.

Contacta

Chiquillos y en el Campo

L'Espluga de Francolí (Tarragona)

+34 609 686 508

info@chiquillosyenelcampo.org

El Planeta Transparente

Links:

"Los niños son el espejo que exagera el mundo de los adultos."

Igor Mansevich

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Asociación Chiquillos y en el Campo