Formació a demanda i assessorament.

L'experiència i els llibres ens diuen que tot grup humà evoluciona, supera crisis i viu un aprenentatge que marca la seva actualitat i futurs desenvolupaments. Les eines de comunicació utilitzades en teràpia i introduïdes en els grups poden trencar l'estabilitat en la qual s'enquisten les crisis i permetre un salt, un avenç que porti als sistemes a créixer i ampliar les seves perspectives.

Oferim assessorament i formació en les eines que, posades a prova en el nostre dia a dia, han demostrat la seva efectivitat per possibilitar el canvi.


Si pertanys a un equip de treball, associació, col·lectiu, o simplement a un grup de persones que vol implicar-se en l'àmbit social; si necessiteu resoldre una crisi, o simplement voleu ampliar el vostre repertori d'eines, podem dissenyar amb vosaltres la vostra formació a la carta.

A través d'un primer contacte en el qual ens plantegeu les vostres necessitats acordarem el què, el com, el quan, l'on, el quant… som flexibles i ens adaptem a les realitats concretes que se'ns presenten.

¡Hazte socio/a!

Número de cuenta:

IBAN ES91 3023 0069 81 5675329410

Contacta

Chiquillos y en el Campo

L'Espluga de Francolí (Tarragona)

+34 609 686 508

info@chiquillosyenelcampo.org

El Planeta Transparente

Links:

"Los niños son el espejo que exagera el mundo de los adultos."

Igor Mansevich

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Asociación Chiquillos y en el Campo