Curs-Convivència d'Intervenció amb Menors i Família

Puente de Desembre. A L'Espluga de Francolí, Tarragona

 

Dates:

6, 7, 8, 9 i 10 de Desembre

 

Horaris:

 

 

DM. 6

DJ. 7

DV. 8

DSSB. 9

DMNG. 10

9.00 a 10.00

 

Esmorzar

 

Esmorzar

Esmorzar

Esmorzar

10.00 a 12.00

Curs

Curs

Curs

Curs

12.00 a 12.30

Descanso

Descanso

Descanso

Descanso

12.30 a 14.00

Curs

Curs

Curs

Curs

14.00 a 16.00

 

Dinar

Dinar

Dinar

Dinar

16.00 a 19.00

Curs

Curs

Curs

 

Sortida al llarg de la tarda.

19.00 a 19.30

Arribada al llarg de la tarda.

Descanso

Descanso

Descanso

21.00 d'ara endavant.

Sopar i vetllada

Sopar i vetllada

Sopar i vetllada

 

Lloc:

L'Espluga de Francolí, Tarragona.

 

Preu:

180€ Tot inclòs

150€ Beca per a estudiants i aturats

 

Informació i reserves

Els éssers humans creixem en les relacions que vivim en el nostre dia a dia. De vegades ens acostumem a formes concretes d'estar amb els altres. El que els altres esperen de nosaltres, la imatge que tenim formada de nosaltres mateixos, el rol que estem acostumats a exercir, ens permeten formar part de sistemes de relacions, de col·lectius, grups, famílies... sense haver de pensar què respondre i com en cada moment. Però aquest encaix que a priori ens facilita la vida quotidiana en ocasions es fa rígid i ens dificulta desenvolupar altres àrees de nosaltres mateixos. Ens oblidem que, com va dir Goffman, darrere de la màscara no hi ha res, després podem "ser" tot. O potser, més exactament, "estar" de la manera que vulguem amb qui vulguem.

En aquest curs aprofundirem en el Curs d'Intervenció Sistèmica amb Menors i Família, podent dedicar més temps a la pràctica i enriquir-la amb la convivència 24 hores que emfatitza l'experiència. Viurem un laboratori humà, on poder interioritzar formes noves de comunicar o que ja coneixíem i van caure en desús.

 

Fomentarem una trobada humana, en la qual poder reflexionar i compartir per aprendre. On poder explorar altres formes d’estar amb els altres. I què passa si deixo de banda la meva timidesa i por del ridícul? I si em mostro assertiu? I si parlo menys i n'escolto més? I si escolto menys i en parlo més? I si parlo d'una forma diferent?

Per a qui

Persones que treballen en l'àmbit social (Educació Social, Psicologia, Educació Infantil, Treball Social, Orientació, Integració Social, Pedagogia, Psicopedagogia...) que vulguin trobar noves perspectives que els permetin promoure el canvi en les persones amb qui treballen o conviuen, de manera que repercuteixi de forma positiva en el seu sistema.


Tractarem els diferents aspectes del temari d'una forma senzilla i amb un llenguatge proper i adaptat a tots, de manera que aquelles persones interessades en la intervenció, però no implicades en l'àmbit social també tindran cabuda en aquest laboratori dirigit a adquirir eines per enfrontar tot tipus de situacions.

Temari

Presentem un ampli temari, per a que, com en un menú a la carta, els assistents confeccionin el programa que més els interessi.


Els temes de possible desenvolupament són:


- Introducció i motius
- La felicitat i la llibertat
- La salut psicològica: les emocions
- La salut psicològica: el constructivisme
- L'amor
- El dol
- La violència
- El model sistèmic relacional; fonaments teòrics
- Eines

 

En finalitzar el curs s'entrega material escrit sobre els continguts impartits. Es faciliten textos, que no paren de créixer, amb àmplia bibliografia per accedir a les fonts teòriques que el sustenten.

Metodologia

A cada pas del curs intercalem la pràctica, de manera que els conceptes es vegin aparèixer i els puguem sentir. Saber què volem aconseguir i veure com ho aconseguim fa del curs una sessió de teràpia contínua, barrejant creixement i capacitació en la recerca de solucions.

¡Hazte socio/a!

Número de cuenta:

IBAN ES91 3023 0069 81 5675329410

Contacta

Chiquillos y en el Campo

L'Espluga de Francolí (Tarragona)

+34 609 686 508

info@chiquillosyenelcampo.org

El Planeta Transparente

Links:

"Los niños son el espejo que exagera el mundo de los adultos."

Igor Mansevich

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Asociación Chiquillos y en el Campo