Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de l’Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'Associació.

Denominació social

Associació Chiquillos y en el Campo

Número d'identificació fiscal

G-16283368

Domicili social

Santerón 12

16315 El Cubillo

Cuenca (Espanya)

Correu electrònic

Telèfon

+ 34 609 686 508

Dades d'inscripció en el registre d'associacions

L'Associació Chiquillos y en el Campo, amb CIF: G-16283368 es constitueix sense ànim de lucre i sense caràcter polític, religiós o ideològic. Amb domicili social al carrer Santerón 12, Codi Postal 16315, a la localitat del Cubillo, província de Conca, Espanya.

 

Inscrita en el Registre d'Associacions de la Junta de Comunitats de Castella-la Manxa, Delegació Provincial de Cuenca amb el número 23.202.

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'Associació Chiquillos y en el Campo amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris.

 

Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions:

L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre Chiquillos y en el Campo i l'usuari.

 

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

 

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trovar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.

Contacta

Chiquillos y en el Campo

L'Espluga de Francolí (Tarragona)

+34 609 686 508

info@chiquillosyenelcampo.org

El Planeta Transparente

Links:

"Los niños son el espejo que exagera el mundo de los adultos."

Igor Mansevich

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© Asociación Chiquillos y en el Campo